Om företaget

1 %
Kundnöjdhet

Vi kan stoltsera med att vi inte har en enda missnöjd kund!

1 år
Erfarenhet

Med över 24 års erfarenhet inom branschen vet vi vad vi pratar om.

1
Kunder

Vi har jobbat med över 50 företag, stora som små.

Företaget har sina rötter från 2006. På den tiden var det stort fokus på e-handel, grafisk kommunikation och produktfotografering.

2017 ombildades bolaget till ett aktiebolag och nu har verksamheten växt med flera tjänster och löser idag i princip alla önskemål som kunden har för att lyckas med sin kommunikation internt och extern – digitalt eller analogt.

Vision

Vår vision är att leverera högkvalitativa, effektiva och kundanpassade lösningar med högsta möjliga servicenivå. Kommunikation som gör skillnad för kunden är något vi brinner för.

Blended Media, anspelar på det faktum att bolaget levererar en mix av tjänster inom reklambranschen. Vi jobbar både digitalt och analogt. Vårt mål är att hjälpa kunden med deras kommunikation, oavsett teknikplattform. Allt är möjligt!

Med över 24 år inom reklambranschen har jag varit med i många spännande uppdrag och byggt upp erfarenhet inom allt som kan tänkas beröra orden reklam och kommunikation. På slutet av 90-talet var jag med och tog fram det första digitala högskoleprovet. Några år senare var jag i Oslo under 6 månader och startade upp en filial där arbetsuppgifter bland annat gick ut på att göra WAP-sajter för dåtidens mobiltelefoner. 

Jag har jobbat mot både B2B och B2C, arbetat som it-konsult i Stockholm och senast som Art-director och UX-designer i Göteborg, som också är min hemort. Jag har ett ständigt behov och driv av att lösa andras problem, något som visat sig vara ett trumfkort då det i högsta grad hör till den dagliga verksamheten – att göra kunden nöjd.”

Pierre Bendayan
Bolagets grundare och ägare.